Виц: Јак аптекар

0
567

Влегува човек во аптека и прашува:
– Еурокрем имате ли?
– Не …
– А мартадела?
– Не …
– Сигурно и конзерви сардина немате …?!
– Нема! Ова е аптека, и не продаваме такви работи …
– Лошо тргувате тука …
– ‘Што не застанете Вие на моето место и да тргувате подобро ..?!
– Се согласувам …
Си ги промениле местата …
-Еурокрем имате ли?
– Има …
– А црн кавијар?!
– Има …
– Добро … Дај ми по сто грама од двете!
– А, рецепти имате ли …?!

Коментирај