Виц: Ја враќа девојката со Југо

0
548

Дечко ја враќа девојката дома со Југото, после првото заедничко излегување.

Девојката: Зошто ти свети она црвеното сијаличе таму? (сијаличката за гориво)

Дечкото: Вратата не ти е убаво затворена, затоа.

Коментирај