2.1 C
Скопје
среда, април 8, 2020
Tags Javno.mk

Ознака: Javno.mk

ЈАВНО.МК: Ценовник за платено политичко рекламирање (Избори 2020)

Согласно одредбите на Изборниот законик, го објавуваме „Ценовник за платено политичко рекламирање на учесниците во изборниот процес“ за интернет порталот ЈАВНО.МК (www.javno.mk) • Позициите /...

Услови за користење

Со користењето на кој било дел на порталот Јавно.мк автоматски ги прифаќате сите актуелни правила за користење. Корисниците се должни редовно да ги читаат правилата...

Интервју со Ивана Наскова: Ми се случи мал бродолом во животот...

Ивана Наскова е позната на јавноста пред се како телевизиски и радио водител, Стенд Ап комичар и  од неодамна влезе и во писателските води...

18+: Welcome home

Welcome home https://vimeo.com/72356548

Популарно