„Шо му рекол волко на Црвенкапа?“ (ВИДЕО)

0
661

Битолско прераскажување на муабетот кој „му го напрајл волко на Црвенкапа ко ја сретнал во шумата“.

Извор:taratur.mk

Коментирај