На тие што им лепат пари, не им е лесно со вакви „лепачи“ (Видео)

0
681

Тооо мајсторе… Дечково е еден од ретките лепачи кои знае што прави верувајте го погоди песната и со јак „лепак“ ги залепи тие 100 денари, како од инает дадени. Да не објаснуваме зошто и како изгледа само погледнете го клипот и ќе ви стане јасно зошто не им е лесно на оние свирачи кои им лепат пари :

Извор: Булевар

Коментирај