#КупувајтеМакедонскиПроизводи

0
949

Во овие тешки времиња за македонската економија, купувајте македонски производи за да ги одржиме македонските компании во живот, а со тоа да им помогнеме и на нашиве сограѓани кои работат во нив да не ги изгубат работните места!

Да им помогнеме на македонските компании, да им помогнеме на работниците и конечно да и помогнеме на Македонија. Да дадеме мал придонес во закрепнување на економијата, бидејќи во економскиот свет секој човек е потрошувач – трошете паметно и купувајте производи произведени во Македонија за да и помогнете на економијата, а највеќе да помогнеме да се сочуваат работните места, а така си помагаме себеси.

#КупувајтеМакедонскиПроизводи
#ЈаСакамМакедонија

Коментирај