Импресум

0
81

Редакција:

Даниел Јакимовски
Емил Јакимовски
Наташа Павловска
Ане Петровска
Дарко Тасевски
Томи Атанасовски

Издавач:

Друштво за маркетинг и услуги
ЊУ МЕДИА АДВЕРТАЈЗИНГ ДООЕЛ
ул.Борис Трајковски бр.11, Крива Паланка

Коментирај