ЈАВНО.МК: Ценовник за платено политичко рекламирање (Избори 2020)

0
1874

Согласно одредбите на Изборниот законик, го објавуваме „Ценовник за платено политичко рекламирање на учесниците во изборниот процес“ за интернет порталот ЈАВНО.МК (www.javno.mk)

Позициите / положбата на банерите можете да ги видите на илустрацијата во прилог.

Порталот ЈАВНО.МК започна со работа во 2016-та година, а според анализата на Google analytics бројот на посети се движи над 420.000 читатели т.е. посетители месечно (од кои над половина се регистрирани како нови посетители), а истите во просек реализираат над 1.200.000 прелистувања, односно читања месечно.

Издавач на порталот е ЊУ МЕДИА АДВЕРТАЈЗИН ДООЕЛ со седиште на ул. Борис Трајковски бр.11 Крива Паланка, а управител со неограничени овластувања е Даниел Јакимовски.

За дополнителни информации oбратете се на:
Е-пошта: [email protected], или
Телефон: 076-446-814.

  • Њу Медиа Адвертајзинг не е ДДВ обврзник

Коментирај