27 C
Скопје
среда, август 12, 2020

Карикатура на денот: Шарена револуција

Се е кажано во карикатурата на Седо Перо.

Карикатура на денот: За кулоарите

Се е кажано во карикатурата на Седо Перо. Извор: https://twitter.com/crepotod1211

Карикатура на денот: Преку лешеви до целта

Се е кажано во карикатурата на Седо Перо. Коските на партизаните и комитите, историјата, идентитетот, и кој гази врз нив View image on Twitter Седо Перо@crepotod1211 #БезЗастој 81 10:44 PM...

Нов гуштер

  Извор:http://www.makstrip.com.mk/

Популарно