Зошто мажите сакаат орален секс?

0
5797

Дамите знаат дека мажите сакаат да добиваат бакнежи на најинтимното место. Но исто така колку што сакаат да бидат бакнувани толку сакаат и да бакнуваат. Зошто? Бидејќи им се допаѓа тоа да го прават! Погледнете ги причините:

Бидејќи го сакаат вашиот вкус
Дали ќе имате орален секс со партнерот или не, зависи од бројни фактори. Хигиената е на прво место.  Не заборавајте дека храната како манго, ананас, ванила, можат да ви помогнат да мирисате попријатно.

Ги чувствуваат прстите во косата
За време на предиграта, скалпот е исклучително чувствителна зона. Ова место е покриено со илјадници нервни завршетоци кои ретко добиваат внимание и нежен допир. Затоа, кога мажите и прават орална љубов на партнерката, сакаат да ја почувствуваат нивната возбуда преку допирите на скалпот.

Имаат можност да го запознаат вашето тело
Сексуалната игра е најдобрата можност за запознавање на телото на партнерот. Иако, ви го видел сепак сигурно постојат уште места на кои што не „експериментирал“ доволно.

Бидејќи сексот потоа е поубав
Оралните милувања се стимулирачки за дамите. Господата знаат дека кога ќе ги вложат сите свои вештини во тоа да ги возбудат максимално своите партнерки, сексот потоа е многу жесток и незаборавен.

Оралниот секс зближува
Ништо не е толку интимно, како оралниот секс. Кога вашиот партнер орално ве задоволува тој се чувствува максимално блиску до вашите емоции и желби. Близината не е само физичка туку и емоционална. Вие му верувате целосно се откривате себеси, а тој е подготвен да направи сè за да ве задоволи.

Коментирај