Зоки почна да пее лабудова песна за датумот за преговори

0
226

Зоки почна да пее лабудова песна за датумот за преговори.
Кога му се збореше да не продава лесни приказни, си тераше, оти се разбира, предизборие беше.
Сега ќе плаче.
Кај да поплаче овој народ, има ли пред кого?! – го коментира однесувањето на Зоран Заев неговиот поранешен сопартиец, Ивор Мицковски.

Извор:република.мк

Коментирај