Жена слушала како нејзиниот маж ‘рчи 4 години и од тоа направила ковер на „Despacito“ :)

0
650

Перуанска тетка цели 4 години била „тероризирана“ од бруталното ‘рчење на својот маж Лим Раул Амадор Маркес и решила од овој проблем да направи шега и периодично да го снима својот сопруг. Откако собрала добар материјал, направила видео ковер на познатата песна „Despacito“. Погледнете го видеото:

Коментирај