Зеколи: Друже Заев, кажи ни кога е датумот за да ти честитаме

0
3418

Сакам да бидам меѓу првите кои ќе му честитаат на Заев за почетокот на преговори со ЕУ, вели политичкиот аналитичар и поранешен абасадор Арсим Зеколи за датумот без датум за Македонија.

Сакам тоа да го направам како еден од многумина на денот кога ќе почнат. Така да, Господине Друже Заев, кажи ни на кој датум почнуваат преговорите за да бидеме таму да ти честитаме, вели Зеколи на „Твитер“.

УТЕШНА НАГРАДА ОД ЕУ: Македонија доби датум без датум

Коментирај