Зеколи: Доколку не паднат вечно невините, ништо нема да се смени

0
263

Време е за поинаков пристап, смета политичкиот аналитичар Арсим Зеколи кој потсети дека историјата се повторува.

Љ.Г. е крив. Падна, ништо не се смени.
Б.Ц. е крив. Падна, ништо не се смени.
Н.Г. е крив. Падна, ништо не се смени.
З.З. е крив. Ќе падне, очигледно.

Но, доколку не паднат и банкарските, медиумските, правничките вечно невини, ништо нема да се смени.

Време е за поинаков пристап, порача Зеколи.

Извор:република.мк

Коментирај