Завршена аутопсијата на познатиот готвач Ентони Бурдејн

0
574

Познатиот готвач Ентони Бурдејн изврши самоубиство на 8 јуни 2018 година во Франција. По извршената аутопсија, беше потврдено дека Бурдејн не бил под влијание на наркотици. Во телото се пронајдени само траги од лекови и алкохол.

Познатиот готвач секогаш зборуваше за дрога и зависноста од хероин.

“Нема трага од наркотици. Нема траги од никакви токсични супстанции. Само лекови во нормални дози и алкохол “, соопшти францускиот судски претставник.

Коментирај