Зацврстена коалицијата меѓу Константин Георгиески и Нефи Усеини преку вработувања

0
498

Власта во Охрид во последната недела продолжува со партиските вработувања зацврстувајќи ја коалицијата пред изборите што следуваат, пренесува Охрид24.мк

Над десет вработувања за ДУИ во општина Охрид и Јавните претпријатија прекиу кои се зацврстува коалицијата на в.д. градоначалникот Константин Георгиески и Нефи Усеини, претседател на ДУИ во Охрид.

Очигледно е вработувањето на партиски послушници додека јавните претпријатија тонат во долгови. На последната непопуларна листа на УЈП на најголеми должници за даноци и придонеси се најдоа многу јавни претпријатија од Охрид.

Коментирај