„Запалена“ келнерка има секс со муштерија среде кафуле (ВИДЕО/+18)

0
589

Сигурносните камери од едно кафуле го снимија моментот во кој келнерката и гостин имаат секс среде терасата на локалот, бесрамно како да ќе нема утре.

Двојката во сексуалниот занес не само што заборавила на камерите, туку и дека има уште една келнерка во кафулето.

Коментирај