Закажан првиот настап: Дарко Лазиќ повторно ќе се дружи со микрофонот

0
396

Пејачот Дарко Лазиќ деновиве се наоѓа на терапија на Институтот за рехабилитација каде се опоравува од тешката сообраќајна несреќа.

Здравјето на пејачот е подобро, а тој го закажал и својот прв настап.

Имено, Лазиќ ќе настапува на прославата на овој институт која ќе се одржи на крајот на месецот.

Лазиќ им ветил на раководителите на институтот дека ќе направи вистински спектакл и дека едвај чека повторно да се дружи со микрофонот.

Коментирај