Загрозениот сведок од „27 април” го слушаат само Американска амбасада и независни набљудувачи

0
1158

Судскиот процес за „27 април” денеска е затворен за јавност.

Се сослушува загрозен сведок поради што судот ја исклучи јавноста поради опасност да не се открие неговиот идентитет.

Според информации на Досие.мк во судницата останаа само претставници на американската амбасада и други независни набљудувачи кои се обвзани се што ќе чијат да не откриваат во јавност.

Извор:lider.mk

Коментирај