Зафирчев: Ова не е Сибир, ниту Амазон, туку Велес

0
841

Ова не е Сибир, ниту Амазон, туку Велес. Големиот пожар кој денес на пладне го зафати езерото “Младост”, за само три часа целосно изгоре педесет годишна борова шума, една од малкуте во кои можевме да уживаме во околината на градот. Пожарот го предизвикале несовесни работници, а штетата е огромна и неповратна. Жално!, ова на својот Фејсбук профил го напиша актерот Васил Зафирчев.

Коментирај