Заев: Зајакнување на мнозинството за поддршка на сериозните реформски активности за подобар живот и просперитет на сите граѓани

0
314

Видео од денешното обраќање на премиерот и претседател на СДСМ, Зоран Заев на 49 седница на Собранието на Република Македонија.

 

Извор: СДСМ

 

Коментирај