Заев: Се извинувам што после два саати во кафеана им еб*в мајки на шарените револуционери

0
1517

На денешната прес-конференција на лидерот на СДСМ Зоран Заев, на новинарско прашање околу последната „бомба“ каде што испраќа навреди кон учесниците во „Шарената револуција“, одговори дека погрешил, и дека се извинил за неговиот потег.

После два часа седење во кафеана, се случуваат грешки. Јас сум таков човек што се извинувам, и јас им се извинив на сите од Шарената револуција на мојот профил на „Фејсбук“, и тие го прочитаа тоа, коментираше Заев.

Секој нормален под „После два часа седење во кафеана, се случуваат грешки“, подразбира дека Заев бил под дејство на алкохол т.е. пијан кога го кажал тоа за шутите и рогатите и фактот дека ќе им ја е*ел мајката на истите.

Во тој разговор се слуша гласот на Зоран Заев, во кој вели дека ќе соберел и шарени, и шуто и рогато и после „мамата ќе им ја еб*л” на цела коалиција, а потоа се осврнува и на владиката Наум кој ќе ги помирувал со Сашо Мијалков.

Ново аудио „бомба“ за Заев: Ќе соберам на купче и шуто и рогато – Ќе им е.ам мамата и на „шарени“ и на цела коалиција

Нови 4 „бoмби“: Заев кажува на кого сѐ ќе „му еб*л мајката“ и како го ставил СЈО под контрола

Коментирај