Заев: Јас сум ВМРО, а револуционерите да можат да станат, повторно ќе се втурнат во грбот (ВИДЕО)

0
1407

На вчерашната граѓанска трибина на коалицијата „Можеме“ во Гевгелија, лидерот на СДСМ Зоран Заев меѓудругото изјави дека тој бил ВМРО.

ВМРО, јас сум ВМРО сега да можат да станат од гроб Леонид Јанков и Сава Михајлов револуционерите гевегелиски и македонски повторно ќе се втурнат во грбот, изјави Заев.

Коментирај