Заев изјави дека изградбата е стопирана, а минарето во Охрид и понатаму се гради

Здружението „Совест“ утрово објави фотографија од минарето кое се гради во центарот на Охрид. Oд фотографијата не се гледа јасно дали минарето и понатаму се гради, оти истото е заградено со зелена ограда, но се гледа дека излегува прашина која веројатно е последица на градежни работи. Здружението ги прашува премиерот Зоран Заев и градоначалникот Константин … Продолжи со читање Заев изјави дека изградбата е стопирана, а минарето во Охрид и понатаму се гради