Забавен начин на пакување тестенини

0
208

Рускиот дизајнер Никита, бил инспириран од диверзитетот на женската убавина и решил дека треба тоа да го изрази на уникатен начин – на пакувањата од тестенини(паста). Затоа, различните видови паста ги ставил како различни видови коса кај жените на пакувањето.

Со ваква креативна кампања, останатите производи од истиот вид нема да имаат шанса на полиците каде се ставени. Погледнете за што станува збор.

nikita-pasta-packing-conceptnikita-pasta-packing-concept-1nikita-pasta-packing-concept-2nikita-pasta-packing-concept-3

 www.hybread.mk

Коментирај