За неколку секунди уништија Ферари вредно 220.000 евра, причината за тоа е неверојатна! (ВИДЕО)

0
769

Еден милионер не ги доставил навреме документите за сопственост на својот автомобил, а поради сомнеж дека возилото е украдено, британската полиција одлучила по протокол да го уништи.

Еве како белото, 220.000 евра вредно Ферари 458 „исчезнува“ во секунди.

Коментирај