Врањеш се појави на судење, Карлеуша не: Фудбалерот ја изговори само оваа реченица

0
345

Како што е веќе познато, Карлеуша го тужеше репрезентативецот на Босна и Херцеговина, Огњен Врањеш за повреда на угледот и честа. На првото судење не се појави поради смрта на својата мајка. Не дојде ниту на второто.

За разлика од неа, Врањеш насмеан пристигнал на рочиштето каде го дочека голем број на новинари и фотографи, а тој беше мошне расположен.

vranjes-sudenje

На прашање дали ќе се појави Карлеуша, кратко одговори: „Не знам, прашајте ја неа“.

За потсетување скандалот почна во јануари кога се појавија фотографиите и снимките од нивното дружење во Грција, а потоа и експлицитни фотографии од српската пејачка.

Извор:курир.мк

Коментирај