ВО ЖИВО: Годишна конференција на УМС на ВМРО-ДПМНЕ

0
315

Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ денес во 18 часот ја започна 27-мата Годишна конференција во МНТ.

Како што најавија од партијата свои обраќања на конференцијата ќе имаат Јован Јаулески ВД Претседател на УМС на ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ.

Екипата на Курир Годишната конференција ја пренесува во живо.

Извор: kurir.mk

Коментирај