ВО ЦЕНТАР: Дали ќе капитулираме со „Нова Македонија“? (ВИДЕО)

0
650

Името „Нова Македонија“ е најлошо и најопасно решение за Македонија, исткна новинарот и аналитичар Васко Ефтов во својата последна емисија „Во Центар“.

Дали името „Нова Македонија“ е единствена победа на Грција и Бугарија во едно решавање, а демек за Македонија најдобро?

И сега кој победува?

Доста е со вин-вин ситуации кога знаеме кој е најголем губитник!

Погледнете ја целата емисија „Во Центар“ на Васко Ефтов:

Коментирај