Во овој ресторан гостите вечераат голи – специјалитет е десертот „Среќен крај“

0
593

Ресторанот „Инато тенерифе”, кој се наоѓа во Шпанија, е место каде гостите вечераат голи, а пред да седнат на својата маса мора да се ослободат од облеката но и од мобилните телефони или други уреди што снимаат, за да не им прават непријатности на останатите гости.

Не само што гостите се голи, туку и храната се сервира на голи мажи и жени.

Еден од специјалитетите е десертот наречен „Среќен крај” кога врз моделот се истура стопено чоколадо во кое гостите можат да ги потопат послужените јагоди.

Goli-vo-restoran-1

Коментирај