И внукот на специјалната тетка Катица, се „омрсил“: И Ѓорге земал пари од СЈО

0
890

Големо чудо – рече вчера премиерот во заминување, Зоран Заев, за народните пари што си ги делеле во партизираното и фамилијаризирано СЈО.

Премиерот во заминување не сака да се валка угледот на СЈО поради „неколку случаи“. А неколкуте случаи од ден на ден стануваат се повеќе. Така меѓу луѓето кои земале пари од СЈО се најде и Ѓорге Делиџаков, внукот од сестра на „специјалната“ Катица Јанева.

Така освен обвинители, од народните пари на СЈО се „омрсиле“ и шофери, новинари, правници, приправници, економски советници и други љубители на „правдата и СЈО“.

gorge

Извор: република.мк

Коментирај