Влезете во светот на MAC Mirage Noir, освојте ги погледите и покорете ја ноќта

0
362

Ако ве прашаат, кои се боите на летото, одговорот треба да биде MAC Mirage Noir!

Летото нека биде смело, сјајно и во многу бои. Вие одберете ја нијансата и блескајте секој ден.

Реалноста добива нова димензија и отвора врати кон бескрајните летни ноќи во кои нијансите се менуваат постојано. Тоа е чувството кое го добивате со новата летна едиција на МАC.

Сакате smoky eye изглед или пак нежни nude усни? Сега можете да ги имате двата изгледи во една вечер. Играјте со палетата нијанси и откријте нов изглед, секоја вечер.

Влезете во светот на MAC Mirage Noir, освојте ги погледите и покорете ја ноќта.

Коментирај