Влада – Мајстор за хибридни напади!

0
369

Блокирани и репортирани профили, закани и закажувања на тестови со цел средношколците да се оневмозможат во својата намера овој петок да излезат на протест против загадувањето во Скопје.
Влада – Мајстор за хибридни напади, ова на својот фејсбук профил го напиша новинарот Ивор Мицковски, коментирајки ги „напорите“ на власта да го спречи протестот на средношколците против загадувањето на воздухот.

Извор: република.мк

Коментирај