Виц: Жалба до Дедо Мраз

0
775

„Драг Дедо Мраз,
Лани ти порачав розово Бентли, но ти не ми ја исполни желбата…
Со почит,
Викторија Лоба“

„Драга Викторија,
Не треба да ми се лутиш, туку да ми бидеш благодарна што не му ја исполнив
желбата на чичко Коле од Зелениково
Со почит,
Дедо Мраз“

Коментирај