Виц: Закана од сопругата

0
840

Семејна расправија дома.

Сопругата:

Ако не ми дадеш пари за фустан, да знаеш дека ќе излезам гола!

Сопругот:

И така ќе излегуваш, нати пари земи две пива од по литар и пол.

Taratur.mk

Коментирај