Виц: Задоволен и незадоволен истовремено

0
672

Чуден сој сте вие жените, како може истовремено да сте и задоволни и незадоволни. Што хормони ќе беа тие вашите? – коментира мажот пред својата жена.

Па, и вие мажите сте такви, може истовремено да сте задоволни и незадоволни.

Ајде мајката? Дај баш кажи ми една работа што истовремено ќе ме направи и задоволен и незадоволен.

Од сите твои другари, тебе ти е најголем!

Коментирај