Виц: Внуката кај баба на село

0
620

Оди внуката на распуст кај бабата на поседок в село. Седи ден, два, три и веќе не можела да издржи, па ја прашува бабата:

Бабо, тука на вечер каде може да се оди?

Ааа, во онаа кофа во ќошот, внучке.

Коментирај