Виц: Толку е грд

0
749

Толку е грд што кога ќе се качи на врв од планина и ќе извика на сиот глас:

Те сакам!
Ехото од планината ќе му врати:

Имам дечко, ечко, ко, оооо!

 

 

__________________________________________________
Извор: Таратур

Коментирај