Виц: Тато сакам братче…

0
614

Газда на некоја голема фирма го прашува малечкиот син:

– Сине, кажи му на тато што сакаш да добиеш за роденден, тато се ќе ти даде!

– Па, тато сакам да имам братче…

Таткото нерадо му вели:

– Ама сине, знаеш…. роденденот ти е за некој ден, не сум сигурен дека можеме да ти направиме братче за толку кратко време.

– Па тато, вработи уште работници!

Коментирај