Виц: Швалерска терапија

0
2039

Докторе, имам чести главоболки и веќе не се издржува, што ќе ми препорачате за овој проблем?

– Најдете си некој љубовник.

– Ме зафркавате, така?

– Не ве зафркавам, најсериозен сум.

– Аха. Добро. Ама после вам ќе ви го пратам мажот ми да му објасните дека не се курвам, туку се лечам.

Коментирај