Виц: Рај или пекол – каде одат женетите мажи?

0
420

Свети Петар ги распределува „новодојденците“:
– Ти женет ли беше?
– Да.
– Во рајот!
– А ти?
– Да.
– Во рајот!
– Ти?
– Три пати.
– Во пеколот!
– Ама, Свети Петре…
– Нема ама! Рајот е за маченици, не за идиоти.

Коментирај