Виц: Пречек на железничка

0
499

Трпе си ја пречекува Трпана на железничка станица која се враќа од двонеделна посета на нејзината мајка. Трпана слегува и го прашува:

Трпе, нема ли да ме гушнеш и бакнеш, како оној господин што ја гушка и бакнува сопругата?

Трпе: Ама тој ја испраќа, не ја пречекува.

Коментирај