Виц: Плавуша на село

0
595

Оди плавуша на село и среќава еден овчар па го прашува:

– Колку години има оваа овца?

– Има две години, ама тоа не е овца, тоа е овен.

– А како знаете?

– Знам по роговите.

– Лелеее, стварно има два рога…

Коментирај