Виц: Перо во шок!

0
2053

Влегува Перо пијан во спална и сака секс со Мара, а таа му вели:
– Бегај бе, имам добиено.
Перо пијан мортус, не ја ни слуша и си врши работа…

Сабајлето кога се разбудил што да види, цел кревет крв, а Мара ја нема, шокиран Перо вика:
– Леле сум ја убил Мара…
Оди во купатило се погледнува во огледало и извикува:
– Леле сум ја изел!

Коментирај