Виц: Перо во дискотека

0
483

Перо и се пушта на девојка во дискотека и и вели:

– Ти си најубавата, најзгодната и најдобрата девојка која некогаш ја имам запознаено!

А девојкава му враќа:

– Ај бе не лажи, само сакаш да ме легнеш!

А Перо:

– Опааааа, дури и паметна си!

Коментирај