Виц: Пензионери пред јавна куќа

0
916

Одат двајца пензионери кон јавна куќа, решиле да прават малку мерак на поодминати години.

Едниот, цел нервозен, му вели на другиот:

– Многу сум нервозен и се секирам што ќе правиме ако не нè пуштат.

А другиот му вели:

– Јас повеќе се секирам што ќе правиме ако нè пуштат.

Коментирај