Виц: Неостварената мечта на телефон

0
758

Му ѕвони мобилниот на некој фраер и се јавува:

Ало.

Оттаму заводлив и сензуален женски глас:

Среќен роденден, секси.

А, кој е на телефон?

Твојата неостварена жешка мечта.

Ало, Харли Дејвидсон, брат, ти си бе?

Коментирај