Виц: Не прашувај дама за години

0
602

Во бар дечко приоѓа на една згодна жена и директно ја прашува:

– Колку години имате?

– Дамите никогаш не се прашуваат за годините!

– А колку кила си?

– Добро де, 33 години имам…

Коментирај