Виц на денот

0
392

Дајте ми диазепам.

– Имате рецепт?

– Да го имав рецептот, сам ќе си го направев.

15.08vic1-1

Маж стои пред градинка. Поминува една мајка и го прашува:

– Господине, чекате дете?

Господинот одговара:

– А не, тоа ми е од пивото

*** Реклама ***

Коментирај