ВИЦ НА ДЕНОТ: Животот е како сладолед !!

0
350

Животот е како сладолед!

И да лижеш и да не лижеш – се топи. Затоа, подобро е да лижеш колку што можеш повеќе, така што нема да дојде време кога ќе си речеш:
„Ех, мајка му стара, зошто не лижев повеќе, па барем да ми беше слатко на душата. А, сега со ова голо стапче во раката… што ми останува да правам, освен да си го ставам некаде.“

Коментирај